Fast & Furious Live / Telenor Arena

Fast & Furious Live / Telenor Arena

Place: Widerøeveien, Akershus, Norge, 1360, Telenor Arena

  • Start : 2018/06/01 19:00
  • End : 2018/06/03 16:00

FAST & FURIOUS LIVE TIL NORGE!

NESTE ÅRS RÅESTE FAMILIESHOW BEKREFTET TIL TELENOR ARENA 1.-3.JUNI 2018.

Fast & Furious Live inviterer publikum og fans av filmhistoriens mest kjente univers inn i en verden av Fast & Furious sine imponerende og spektakulære høydepunkter. En kombinasjonen av ekstraordinære stunts, spesialeffekter og banebrytende 3D-projektering, samt sjåfører og stuntmenn som pusher sine egne grenser.

Her vil publikum få mulighet til å komme tett på og ta del i Universal Pictures mest populære film noensinne. Årets råeste familieshow; Fast & Furious Live er klar for Telenor Arena 1. – 3. Juni 2018. Premieren finner sted i Londons O2 arena 19. januar før det skal videre på en global tur med start i Europa.

Forsalg: torsdag 28. september kl. 10.00.
Ordinært billettsalg: fredag 29. September kl. 09.00.

Universal Brand Development, Fast Live Productions og turneprodusent i Live Nation Entertainment kunngjorde i dag at Fast & Furious Live vil ha premiere i London i den verdensberømte O2 Arena den 19. januar 2018. Deretter følger en omfattende tur før de kommer til Oslo og Telenor Arena i juni 2018. Handlingen og spenningen er hentet fra den mest populære og mestselgende filmserie noensinne. Det loves banebrytende underholdning.

Creative director and executive producer i Fast & Furious Live, Rowland French sa følgende ved lansering: “ Det har vært mange år med planlegging, og vi er enormt glade for å endelig kunne fortelle vår med-tilhengere og fans hva vi har skapt for å bringe Fast & Furious Live til scenen. Med kombinasjonen av ekstraordinære stunts, spesialeffekter, banebrytende 3D-projektering - samt sjåfører og stuntmenn som pusher sine egne grenser , skal vi gjøre alle forestillingene til uforglemmelige opplevelser for publikum. Tjuetre byer over 14 land er bare begynnelsen for Fast & Furious Live”.

Det adrenalinfylte showet på to timer sies å være den mest spektakulære arena-produksjonen noensinne. Det blir heftig presisjonskjøring og nyskapende stunts som utfordrer fysikken. Med favorittbilene og kjente scener fra filmene vil fansen bli dratt rett i denne spennende forlengelsen av Fast & Furious-filmene.

“Fast & Furious Live vil gi publikum verden rundt opplevelsen av ekstreme actionscener og sekvenser fra franchisen gjennom autentiske og levende opplevelser” sier Vince Klaseus, President, Universal Brand Development. “Med dette showet så redefinerer vi fan-tilgangen med å invitere publikum tett på deres egne favoritt filmøyeblikk.”

Publikum vil kjenne varmen fra den flammene eksosen og beundre motor-akrobatikk som scene etter scene utfolder seg sammen med avansert teknologi.

Med flere originale biler fra filmene, samt eksakte kopier av favoritter som Dom’s legendariske Dodge Charger til The flip car fra Fast & Furious 6, vil Fast & Furious Live vise noen av de dristigste øyeblikkene fra franchisen.

Tusenvis av stuntartister og sjåfører søkte jobb til denne produksjonen. Og etter omfattende auditions har det ultimate teamet bestående av eliten startet en fire måneders treningsleir som sammenliknes med forberedelse før tur til verdensrommet. Og sammen med noen av verdens ledende parkour-idrettsutøvere utgjør de en global cast som vil utføre utrolige stunts som aldri før er sett live med publikum tilstede.

Billettpriser; fra 415,- til 850,- + avg.

VIP billetter tilgjengelig her www.livenation.eu

For ytterligere informasjon: www.fastandfuriouslive.com